Familjecafé med knatte- och babyrytmik på Bygdehemmet

Familjecafé med knatte- och babyrytmik (0-4 år) i Östra Helsingfors! Måndagar kl. 10-13 på Bygdehemmet, Borgfrökens gränd 1. Fritt inträde med frivillig kaffeavgift. Välkomna!

På Familjecaféet lär vi oss roliga sånglekar och ringdanser. Barnen får sjunga, dansa och spela på rytminstrument tillsammans med mamma, pappa, mormor, farfar och de andra barnen. Musik och rytmik är roligt för barnen samtidigt som det i tidig ålder är betydelsefullt  för barnens utveckling. Efter sångstunden har föräldrarna en ypperlig möjlighet att lära känna varandra över en kopp kaffe och tala om allt mellan himmel och jord. Barnen får nya kompisar och lär sig att leka tillsammans.

 

 

Öppna daghemmet Tallen

Öppna daghemmet Tallen har öppet alla tisdagar och fredagar kl 9.30-12.30 på Drumsö, Smedjeviksvägen 10 a B (Bibliotekshuset på Drumsö), 00200 Helsingfors. Sångstund för barnfamiljer kl 10.30. Sagostunder, pyssel, lekar och rim o ramsor. Kaffe, saft och smörgås med goda pålägg, 3 €. Det finns parkeringsplatser på gården och längs Smedjeviksvägen. Ledare Sussi Isaksson och Bomsi Stoltzenberg.